Защо да публикувате оферта?

[icon name=“angle-double-right“ class=““ unprefixed_class=““] Безплатна онлайн реклама, която Ви позволява да насочите Вашите послания към хиляди потребители.

[icon name=“angle-double-right“ class=““ unprefixed_class=““] Популяризирате Вашият бизнес, като набирате нов поток от реални клиенти, които в бъдеще могат да станат постоянни – зависи само от Вас.

[icon name=“angle-double-right“ class=““ unprefixed_class=““] Имате възможност да предлагате Вашите оферти с отстъпки, които да бъдат неустоими, атрактивни, привличащи вниманието и интереса на клиента карайки го непременно да се възползва от тях.

Какво предлагаме ние?

[icon name=“check-square-o“ class=““ unprefixed_class=““] Безплатно и отлично качество на изпълнение, индивидуален подход и внимание към създаване на всяка публикувана от нас оферта.

[icon name=“check-square-o“ class=““ unprefixed_class=““]  Безплатна кампания и видимост на офертата на сайта “Samosega.com” и Фейсбук страницата му.

[icon name=“check-square-o“ class=““ unprefixed_class=““]  Фиксирана комисионна от продажната цена, която ние удържаме на Вас само, когато Вашата оферта е закупена т.е. на база доведен реален оборот и клиент от нас за Вас.

[icon name=“check-square-o“ class=““ unprefixed_class=““]  Получавате авансово заплатената сума от клиента предварително преди да сте го обслужили и предоставили съответната услуга.

Ние рекламираме

Вие печелите

Как да публикувате с оферта?

Ако смятате, че имате продукт, който искате да предложите, рекламирате или би могъл според Вас да повиши, допълни или допринесе за удоволствието на нашите клиенти, моля не се колебайте да се свържете с нас на email: info@samosega.com. Необходимо е също така и да попълните заявка за Вашето участие.

С удоволствие ще очакваме подробна информация за всички Ваши продукти и услуги, които биха представлявали интерес за нашите клиенти.

Екипът на Samosega.com Ви пожелава успешни продажби!

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ С ОФЕРТА НА САЙТА