Кои сме ние?

Samosega.com е сайт ориентиран в сферата на колективното и групово пазаруване, създаден с любов и целеустременост от екип професионалисти.

Съчетавайки в себе си пълна гама и разнообразие на предлагани оферти, с отстъпки от различни наши партньори удобството, което предлага онлайн пазаруването с неограничените възможности на Интернет рекламата, както за потребителите така и за бизнеса – ние се стремим към удовлетвореност от направеният избор.

Каква е нашата цел?

Нашата цел е да предоставим на Вас потребителите ежедневно подбрани, качествени и на разумни цени оферти удовлетворяващи всяко Ваше изискване и желание. Ние създаваме всяка оферта с мисъл за всеки един от Вас.

Каква е нашата мисия?

Нашата мисия е да работим с професионализъм и всеотдайност до последния детайл, да осигурим трайна, качествена, изпълнена с доверие, творчество, въображение и ентусиазъм връзка между нас и нашите клиенти. Ние целим да подпомогнем сигурно, лесно и бързо намиране на най-точните и неустоими оферти с отстъпки за Вас свързани с осъществяване на Вашите мечти, пълноценно изживяване, приключение, откриване на много нови места, хора и хоризонти.

Какъв е нашият девиз?

“Целта на пътуването не е конкретно място, а намирането на нов поглед върху нещата“ – Хенри Милър.

Екипът на Samosega.com Ви пожелава приятно пътуване!